Algemene voorwaarden

PRIJZEN
De prijzen die in de on-line bloemenwinkel gegeven worden, zijn zonder leveringskosten.
Bloemen en Planten Acacia past een vermeerdering toe van 5,00€ of 10,00€ afhankelijk van de leveringsplaats.

PRIVACY
Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

ORDERBEVESTIGING
Wanneer u bestelt, verschijnt er een orderbevestiging op uw scherm. U kunt ook een volledige bon uitprinten wanneer uw bestelling is uitgevoerd.

NIET BESCHIKBARE PRODUCTEN
Normaal komen de geleverde bloemen overeen met de afbeeldingen, maar afwijkingen kunnen voorkomen, want bloemen blijven een natuurproduct.

AFLEVERTIJDEN
Als u voor 12.00 uur bestelt, worden de bloemen in Gentbrugge en omliggende nog dezelfde dag bezorgd uitgezonderd zondag en maandag(sluitingsdag).
Het tijdstip van bezorging is bij ‘bestelling en levering op dezelfde dag’ meestal na 16u.

De standaard levertijden zijn van 10u tot 19u, echter met drukke dagen en dagen zoals Valentijn, Kerst, Moederdag, Vaderdag, Pasen etc kan het zijn dat we ook nog in de avond de bloemen bezorgen vanwege de drukte. Op deze dagen proberen we om op gevraagde tijden te leveren, maar dit kan nooit gegarandeerd worden.

LEVERINGSGARANTIE
U kunt bij uw bestelling aangeven dat de bloemen bij de voordeur/achterdeur mogen worden gezet of bij de buren mogen worden afgegeven als de ontvanger niet thuis is.
In beide gevallen aanvaardt Bloemen en Planten Acacia geen aansprakelijkheid als de bloemen worden gestolen.

WIJZE VAN LEVERING
De bloemen worden door de bloemist naar de ontvanger gebracht.

LEVERINGEN
Momenteel leveren we binnen een straal 5 km vanuit Gentbrugge. We doen geen levering in hospitalen.

VEILIGE BETALING
U kunt op verschillende manieren betalen (zie betalingsmogelijkheden). Betaling via onze website is volkomen veilig, we werken via beveiligde verbindingen.

VERWERKING VAN ORDERS
Uw email en bestellingen worden verwerkt van dinsdag tot zaterdag tussen 8.30u tot 18.30u.
Bestellingen die via de website op zondag en maandag gebeuren zullen op dinsdag verwerkt worden.

Leveringsgarantie

GARANTIE
Wij garanderen dat de bloemen op de gekozen dag worden geleverd (met uitzondering van zondag en maandag), dat de waarde correct is en dat de bloemen van goede kwaliteit zijn.
Op elke bestelling heeft u 5 dagen versgarantie. Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken.

ALS U NIET TEVREDEN BENT
Wend u zich uiterlijk 24 uur na de levering met uw klacht tot ons.
Mocht u opmerkingen hebben, dan horen wij deze ook graag zodat wij hierop actie kunnen ondernemen en kunnen voorkomen in de toekomst.

ANNULERING / TERUGBETALING
Indien uw order wordt geannuleerd wegens niet-levering zal Bloemen en Planten Acacia deze terugbetalen binnen 30 kalenderdagen. Indien we geprobeerd hebben te leveren op het door u aangegeven adres, kunnen er bezorgkosten en een deel van de boekettprijs in rekening gebracht worden. Indien u uw order zelf wenst te annuleren kan dit tot 1 werkdag voor de opgegeven dag van levering. Indien de bloemist vanwege de uitzonderlijkheid of grootte van uw order kosten heeft gemaakt zoals inkoop van bloemen specifiek voor uw order of het bedrukken van een rouwlint, dan zullen deze kosten aan u doorberekend worden.